Office en SharePoint in Bouwsoftware365 maken het werk voor u gemakkelijker en dit overal en wanneer u maar wilt

Office 365, Uw persoonlijk portaal

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot uw Office, met de gekende programma’s Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daar bovenop biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda’s, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Graag een snelle kennismaking met Office 365, bekijk dan even onderstaand filmpje:
Waar zit nu net de kracht van Office 365? Wel Office 365 is een persoonlijk online portaal en uw toegang tot de Microsoft cloud. Dankzij een online inlog komt u op uw portaal waarin u (al naargelang uw abonnement) kan kiezen voor het gebruik van programma’s zoals Microsoft Office, SharePoint, Skype for Business en andere apps. Het spreekt voor zich dat sommige mensen bepaalde apps meer zullen gebruiken dan anderen. Maar Office 365 is dat persoonlijke platform dat het werken voor u ontzettend gemakkelijk maakt op de manier die bij u past. Het laat u toe om ook nog eens ontzettend snel en transparant samen te werken met uw collega’s en dit vanop het device naar uw keuze.

SharePoint, onderdeel van Office 365

SharePoint geeft personen, teams en ondernemingen de mogelijkheden om op intelligente wijze overal en met elk apparaat inhoud te ontdekken, te delen en eraan samen te werken.

SharePoint Verbetert de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites en blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

SharePoint verhoogt de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.